ingatlan

Ragyogás Ingatlaniroda

06-30-701-8787

Saját vállalkozásomban az egyik legjobb az, hogy rugalmas tudok lenni mind a közvetítői díjat, mind a közvetítői szerződés szövegezését illetően. A megbízási díjat közvéleménykutatás eredményeként határoztam meg: a tényleges vételár 2%-a, áfamentesen. Nem használom a kizárólagosságot, ahogy az irányár tekintetében sem alkalmazok megkötéseket. Telefonon mindig elérhető vagyok, akár hétvégén is.

Tovább…

Érdi Ingatlan

06-70-679-7870

Cégünk az Érdi Ingatlan-és Hitel Iroda eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozó Magyar tulajdonú vállalkozás. Az ingatlanok közvetítését teljeskörű lebonyolítással vállaljuk, illetve ügyvédi háttérrel és ingyenes hitel tanácsadással kínálunk ügyfeleink részére megoldást ingatlan ügyekben, valamint az energetikai tanúsítvány, illetve igény esetén az ingatlanról szóló értékbecslés elkészítésében is tudunk segítséget nyújtani.

Tovább…

Átrium-Árkád 2005 Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft.

06-20-249-7092

Cégünk fő tevékenységi köre az ingatlanközvetítés. Gyors és egyszerű ingatlankereső oldalunkkal válogathat a legjobb érdi ingatlanok és diósdi ingatlanok között. Eladó vagy kiadó? Ház, lakás, üzlethelyiség? Mi segítünk Önnek megtalálni. Ingatlant értékesítene vagy vásárolna? Bízza szakemberre ezt a nem kis szakértelmet és értékesítői tapasztalatot igénylő feladatot! Társaságunk 2005-ben alakult.

Tovább…

06-30-824-0206

Magyarország piacvezető ingatlan-közvetítő hálózata. Eladó/kiadó lakás, ház, telek, üzlethelyiség, iroda, ipari terület – szóval bármilyen ingatlan. Szolgáltatásunk vevőink számára ingyenes és teljes körű, beleértve a hiteltanácsadást, hitelügyintézést, energia tanúsítvány elkészítését is. Folyamatosan keresünk vevőinknek eladó/kiadó ingatlanokat Budapesten és a dél-budai agglomerációban. Várjuk szeretettel irodánkban az érdi Lidl parkolója melletti üzletsoron.

Tovább…

06-30-824-0206

Magyarország piacvezető ingatlan-közvetítő hálózata. Eladó/kiadó lakás, ház, telek, üzlethelyiség, iroda, ipari terület – szóval bármilyen ingatlan. Szolgáltatásunk vevőink számára ingyenes és teljes körű, beleértve a hiteltanácsadást, hitelügyintézést, energia tanúsítvány elkészítését is. Folyamatosan keresünk vevőinknek eladó/kiadó ingatlanokat Budapesten és a dél-budai agglomerációban. Várjuk szeretettel irodánkban, a Pataki Cukrászdával szemben.

Tovább…