Egyéb

Dudás Mária gyermekasztrológus

06-30-451-5002

2009-ben kezdtem el mélyebben foglalkozni gyermekek elemzésével, és ez idő alatt kialakítottam egy speciális elemző módszert, amivel a hozzám fordulók jobbá tehetik saját, gyermekeik és családjuk életét is. Minden problémát az asztrológia nyelvére fordítok, így ma már módszeremmel a tanulási és viselkedési problémákra utaló jeleket a születéskor ki tudom szűrni.

Tovább…

Csodaműhely

06-30-950-6203

A Keola csodaműhely hangulatos helyszíne az önismeretnek, a meditációknak, a testi-lelki feltöltődésnek. Programjaink: A csodák tanítása önismereti kurzus, beszélgetős estek, meditációk, mandalafestő tanfolyamok, henna festés és egyéb kézműves foglalkozások. Gyógynövény készítményeink is itt vásárolhatók meg személyesen. Csak azért vagyok itt, hogy őszintén segítsek.

Tovább…

Hunrods

06-20-966-6496

Papír-írószer, party-dekor és irodaszer kis- és nagykereskedés. Héliumos lufifújás szülinapra, ballagásra, esküvőre, lánybúcsúra, partikra. Papír-írószer, 100 forintos, vegyes- és iparcikk jellegű boltok kiszolgálása. Közületeknek, intézményeknek kedvezményes áron kiszállítás. Nyitva telefonos egyeztetés alapján.

Tovább…

06-30-347-7248

A Szabó Üveg Kft-t Szabó Lajos és felesége Szabóné Galántai Marianna alapította 1963-ban. Karácsonyfadíszeinket különböző méretekben, 2cm-től 10cm-ig gyártjuk mindenféle színben. A csodálatos kézzel festett üveggömbök mellett különböző formákat is (szív, harang, toboz stb.) készítünk. A jó minőség és az esztétikum a jelszó a cégnél.

Tovább…