Egyéb

Minden ami egy bulihoz kellhet… Grilltálcák, saslikpálcák, eldobható poharak és tányérok, evőeszközök. Csillámtetoválás-szettek és -kiegészítők, Diney figurás szobadkorációk, aszfaltkréták, buborékfújók, ladbák és lufik minden mennyiségben.

Tovább…

06-23-369-020

Az otthontervezésnél fontos szempont volt, hogy az ide költöző idősek akadálymentes, kényelmes, biztonságos valamint kultúrált környezetben éljenek. Az otthon feladata a méltóságteljes élet biztosítása, melyhez a szociális szolgáltatásokat úgy alakítja ki, hogy fenntartja és elősegíti a társadalmi aktivitást, biztosítja a fizikai és intellektuális kikapcsolódás lehetőségeit.

Tovább…

06-23-368-400

Európai szintű, modern, különböző nagyságú apartmanjaink minden igényt kielégítenek. Az Otthon lakói részére szállodai körülmények között, magas színvonalú, teljes körű testi-lelki gondozást nyújtunk életük végéig. Egészségmegőrző részlegünkben térítésmentesen biztosítjuk a sóbarlang használatát, korlátozott számú testmasszázst, időseknek összeállított konditornát.

Tovább…

06-23-369-369

Családias hangulatú, teljes körű gondozást-ápolást nyújtó, 42 fő befogadására alkalmas átmeneti otthon. Barátságos környezetben fogadjuk azon idős személyeket, akiknek a napi felügyeletét, ellátását, hozzátartozóik nem tudják vállalni.

Tovább…

Nortyx Hangstúdió

06-30-587-1922

Szolgáltatásokban gazdag (album recording, mastering, restaurálás, digitális és analóg keverés) vállalkozásunk jó minőségű mastering hardverekkel és szoftverekkel dolgozik, amivel nem a megszokott digitálisan steril hangzást állítjuk elő, hanem a fülnek kellemesebb meleg, gazdag hangzásvilágot.

Tovább…