Közösség

06-70-311-6433

A Nordic Walking speciális karbon alapanyagú botok segítségével, lendületes karmunkával végzett sportos gyaloglás, egy olyan, az egész testre ható edzésmódszer, amely a bottal végzett karmozgás révén a teljes izomzatot igénybe veszi. Ennél a sporttevékenységnél 80-90 percen keresztül hosszú, lendületes lépésekkel kell haladni, a karok erőteljes mozdulataival segítve a lábmunkát.

Tovább…

Az Érd Körbe Egyesület 2012-ben alakult meg Érd környéki kerékpárosok összefogásával. Alapító tagjai többsége az 1999-ben alakult kerékpáros civil szervezettel, a Tekergő Egyesülettel az elmúlt évtizedben több ezer embert mozgattak meg különböző programjaikon. Fő céljuk a kerékpározás, a szabadidő hasznos eltöltésének népszerűsítése.

Tovább…

A Tudás-Fészek Egyesület fenntartásában Fióka Tanulócsoport néven rendhagyó kísérletbe fogtunk. Kezdeményezésünk azon meggyőződésünkön alapszik, hogy minden gyermek más, ezért különféle pedagógiai megoldásokkal kell élni személyiségük fejlődése érdekében.

Tovább…

06-30-986-9593

Az ÉME 2004. februárjában alakult meg. Úgy tűnik a kezdeményezés jó ötletnek bizonyult, mert azóta a taglétszám megduplázódott. Tudjuk, hogy az utóbbi években egyre népszerűbbek a kétkerekű járgányok, de egyedül motorozni senki sem szeret. Jó érzés csapathoz tartozni, közös programokat szervezni.

Tovább…