Oktatás

06-70-386-3581

A gyerekeknek természetes, hogy számítógépet, tabletet, okostelefont használnak. A Logiscoolban úgy tanulják meg játszva használni eszközeiket, ami egész életükre pozitív hatással lesz. Digitális írástudás. Algoritmikus gondolkodás. Kreativitás. Élmény.

Tovább…

BPerfect érdi nyelviskola

06-20-576-5765

Nyelviskola Érd központjában közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire nyelvvizsgára felkészítő, általános – szakmai nyelvtanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből! Kiváló megközelíthetőség, parkolási lehetőség van! Angol, német, olasz, spanyol érettségire – nyelvvizsgára felkészítő, általános – szakmai nyelvtanfolyamok.

Tovább…

06-20-535-9097

A Halacska Keresztény Családi Napközi szeretetteljes, vidám, gyerekbarát környezetben várja Érden az apróságokat és nagyobbakat! Amit ígérünk: szeretetteljes, vidám, gyermekbarát környezetben nem csupán gyermekfelügyeletet, hanem fejlesztő foglalkozásokat, közösségi élményt az apróságoknak és a nagyoknak egyaránt. A betérő anyukáknak pedig egy cseppnyi békességet, nyugalmat, lelki felüdülést a mindennapok forgatagában.

Tovább…

06-70-600-8946

Pillekönnyű Lelkes Integrált Elme Hogy az élet és a tanulás pillekönnyen menjen, hogy a lelkesedés ne vesszen el. És hogy érjük el? Integrált Elmével – agyféltekék működésével.

Tovább…